Loading...

Rochii de Seara la Comanda

Realizam rochii de seara elegante exclusiv la comanda, in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Rochiile de seara Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare clienta in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de ocazie din Bucuresti, termen de executie 5-10 zile lucratoare.

La Viraggo – atelier rochii la comanda, realizam rochii elegante din colectia proprie sau orice model de rochie dorit de tine. Daca iti doresti un anumit model de rochie de ocazie, trimite-ne cateva poze/detalii folosind butonul WhatsApp Live si noi te vom ajuta in cel mai scurt timp cu sfaturi privind materialele recomandate, termen de executie si oferta de pret.

Rochiile elegante de seara din colectia noastra sunt deosebit de feminine, fiind alegerea ideala pentru orice eveniment important din viata dvs. – cununie, botez, nunta, petreceri aniversare, bal, majorat, etc.

Toate rochiile de ocazie si de seara prezentate pe site sunt disponibile pentru proba in showroom-ul nostru din Bucuresti. Alege orice rochie eleganta de seara din modelele de mai jos si solicita o programare pentru proba la +40-723.165.641 sau folosind butonul WhatsApp Live de pe orice pagina. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.

Toate rochiile de seara Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii de ocazie din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim permanent sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Go to Top