Rochie de Mireasa cu Modelul Tau

Ai visat toata viata la o rochie de mireasa ca in filme sau ti-ai imaginat modelul dorit pana in cele mai mici detalii? Ai probat zeci de rochii de mireasa, de la diversi furnizori si niciuna nu a fost cea aleasa? Nu te ingrijora, avem solutia potrivita pentru tine:  rochia ta de mireasa realizata de la zero, pe comanda, doar pentru tine, cu masuratorile corpului tau si dupa specificatiile/modelul tau, cu ajutorul sfaturilor profesioniste primite de la consilierii nostri.

O rochie de mireasa cu adevarat UNICA!

Stii deja cum vrei sa arate rochia ta de mireasaTrimite-ne pozele sau schitele rochiei tale pe email sau WhatsApp si noi o vom realiza la comanda pentru tine. Suna la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina si vei fi contactata in cel mai scurt timp in vederea stabilirii tuturor detaliilor privind rochia si a unei vizite la showroom-ul nostru.

La Viraggo – atelier rochii de mireasa la comanda, realizam manual fiecare rochie de mireasa, cu pasiune si atentie pentru detalii. Stim ca rochia de mireasa este cea mai importanta piesa vestimentara din viata unei femei si dam totul pentru ca rezultatul sa depaseasca asteptarile viitoarei mirese.

Go to Top