Rochii de Mireasa Printesa

La Viraggo – atelier rochii de mireasa, realizam orice rochie de mireasa la comanda din colectia proprie sau dupa modelul dorit de viitoarea mireasa, in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Alege o rochie de mireasa printesa din colectia Viraggo sau trimite-ne cateva poze/detalii cu modelul de rochie de mireasa dorit folosind butonul WhatsApp Live si noi te vom ajuta in cel mai scurt timp cu sfaturi privind materialele recomandate, termen de executie si oferta de pret.

Rochiile de Mireasa Printesa de la Viraggo te vor face sa te simti speciala in cea mai importanta zi din viata ta! Rochiile de mireasa printesa sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare mireasa in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de mireasa din Bucuresti, termen de productie 5-10 zile lucratoare.

Rochiile de mireasa printesa din colectia Viraggo sunt deosebite prin feminitatea si eleganta lor, punand in valoare frumusetea naturala a femeii. Noile rochii de mireasa includ o varietate de stiluri si croieli, incepand de la umerii dezgoliti, decolteul adanc, spatele gol, aplicatiile de perle si paiete, pana la maneci din dantelă delicată, detaliile fiind cele care fac diferenta, ca întotdeauna.

Toate modelele de rochii de mireasa printesa prezentate pe site sunt disponibile pentru proba in showroom-ul nostru din Bucuresti. Alege orice rochie de mireasa printesa din modelele de mai jos si solicita o programare pentru proba la +40-723.165.641 sau folosind butonul WhatsApp Live de pe orice pagina. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.

Toate rochiile de mireasa Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim permanent sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Go to Top