Vineri, 02.04.2021, fondatoarea si directorul de creatie al Viraggo – Ana Gherase, a fost invitata in cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D pentru a prezenta ultima colectie Viraggo de costume de dama din satin de matase imprimate – GOLD. Invitatia la binecunoscuta emisiune Teo Show a fost primita cu entuziasm de catre echipa Viraggo si a venit ca o continuare fireasca a feedback-ului extraordinar primit de la clienti, parteneri si urmatori pe retelele de socializare cu privire la colectia recent lansata.

Prezenta in studioul emisiunii, impreuna cu sapte manechine, fiecare purtand unul din modelele colectiei de costume de dama GOLD, Ana Gherase a povestit in direct cum s-a nascut ideea acestei colectii, cum a fost ales si ce reprezinta fiecare imprimeu, din ce material sunt realizate costumele si cum sunt imprimate, etc.

Emisiunea Teo Show aduce optimismul in casele romanilor, cu mult umor, invitati cu povesti inedite, muzica buna, facandu-va dupa-amiezile mai frumoase. Zilnic, de luni pana vineri, de la 15:00, la Kanal D, Teo si Bursucu isi dau intalnire, in direct, cu voi, si fac ce stiu mai bine: haz de necaz, sa glumeasca si sa va ofere o permanenta stare de bine.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.