Cel mai important targ de nunti – Mariage Fest 2021 – se desfasoara intre 29 – 31 octombrie 2021 in Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Recunoscut drept un adevarat “Festival al Nuntilor”, Mariage Fest aduna in superba locatie de la Palatul Parlamentului cei mai importanti furnizori din domeniul nuntilor si al evenimentelor private – rochii de mireasa, costume, verighete, servicii foto-video, invitatii, sunet si lumini, servicii de inchirieri limuzine, MC, prezentari de moda, servicii de make-up, etc. Timp de 3 zile poti sa iti organizezi nunta asa cum ai visat si poti beneficia de toate reducerile disponibile doar pe perioada targului!

Atelierul de rochii de mireasa Viraggo nu putea sa lipseasca de la acest eveniment foarte important, asa ca va invitam sa ne vizitati standul din cadrul targului! Vom prezenta noua colectie Viraggo 2022 de rochii de mireasa ce se pot proba chiar in standul nostru si vom oferi discounturi substantiale pentru toate comenzile de la targ!

Va asteptam asadar la Palatul Parlamentului, intre 29-31 octombrie 2021, la standul Viraggo de la Mariage Fest 2021!

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.