Un concept nou în România, lansat la A7TV, ”Fresh Acces” este un cocktail din toate lucrurile care ne fac viața mai frumoasă! Prin intermediul rubricilor de: lifestyle, dezvoltare personală, călătorii, show culinar condimentat cu veselie și energie, evenimente culturale și cele mai fresh subiecte ale zilei, emisiunea-magazin oferă povești inspiraționale, dar și sfaturi practice de la invitați și specialiști din diverse domenii.

Joi, 22 iulie 2021, fondatoarea si directorul de creatie a Viraggo – Ana Gherase, a fost invitata in cadrul emisiunii pentru a prezenta noua colectie de rochii de mireasa Viraggo 2021. Patru din noile modele de rochii de mireasa Viraggo au stralucit in platoul emisiunii “Fresh Acces”. Ana Gherase a povestit despre fiecare model de rochie de mireasa in detaliu, pornind de la categoria in care se incadra rochia: rochie de mireasa printesa, rochie de mireasa sirena, rochie de mireasa A-line, pana la detalii legate de croi, broderii si tipul de silueta adecvat fiecarui model.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.