Dupa numarul mare de vizitatori si succesul avut in randul expozantilor cu prima editie, targul Wedding Days continua seria evenimentelor dedicate furnizorilor din industria nuntilor cu a doua editie din Bucuresti, desfasurata in acest weekend.

Desfasurat intre 16-18 iulie 2021, in Grand Arena Mall (Parter), Bd Metalurgiei 12-18 Bucuresti, targul Wedding Days aduna in acelasi loc cei mai importanti furnizori din domeniul nuntilor si al evenimentelor private – rochii de mireasa, costume, verighete, servicii foto-video, invitatii, sunet si lumini, etc. Timp de 3 zile poti sa iti organizezi nunta asa cum ai visat si poti beneficia de toate reducerile disponibile doar pe perioada targului!

Atelierul de rochii de mireasa Viraggo participa din nou la acest eveniment important, asa ca va invitam sa ne vizitati standul! Vom prezenta noua colectie Viraggo 2021 de rochii de mireasa si rochii elegante de seara ce se pot proba chiar in standul nostru si vom oferi discounturi substantiale pentru toate comenzile de la targ!

Va asteptam asadar in Grand Arena Mall, intre 16-18 iulie 2021, de la 10 dimineata la 10 seara, la standul Viraggo de la Wedding Days Bucuresti!

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.