Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site ul www.viraggo.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

INFORMATII DESPRE NOI

Site-ul www.viraggo.ro  este un site administrat de SC VIRAGGO BRIDE SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Episcop Chesarie 8, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului  cu nr J40/9359/2023, CUI 48193666, E-mail contact@viraggo.ro. Programul de lucru cu publicul este de LUNI pana VINERI, intre orele 09:00 – 19:00 si SAMBATA intre orele 09:00 – 13:00. Vizitele in showroom sunt posibile doar cu programare telefonica in prealabil!

Toate produsele prezentate pe www.viraggo.ro se livreaza din stoc sau se realizeaza pe comanda in termen de maxim 3-10 zile lucratoare.

MODIFICARI

SC VIRAGGO BRIDE SRL. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC VIRAGGO BRIDE SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Verificați în mod regulat aceasta pagina pentru a lua in considerare modificarile pe care le-am făcut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Noi nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice conținut de pe el nu va fi lipsit de erori sau omisiuni. Contactati-ne daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni si conditii.

CONTUL TAU

Pentru a putea cumpara de pe www.viraggo.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.viraggo.ro livrari refuzate.

CONFIDENTIALITATE

SC VIRAGGO BRIDE SRL. respecta prevederile Legii nr.677/2001 vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.viraggo.ro si SC VIRAGGO BRIDE SRL. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.viraggo.ro si SC VIRAGGO BRIDE SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

In conformitate cu legea mentionata mai sus, aveti drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor dumneavoastra, si puteti exercita aceste drepturi adresandu-va direct Furnizorului. Daca aveți intrebari referitoare la acesti TERMENI SI CONDITII, va rugam ca inainte de a va inregistra ca membru sau de a plasa o comanda, sa ne contactati la adresa de e-mail contact@viraggo.ro, sau telefonic la +4 0723 165 641.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.viraggo.ro au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
 • transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
 • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 1. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 2. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 3. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25)

PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile afisate pe site nu contin TVA (19%) si sunt preturi finale de vanzare. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

 • In numerar, la livrare (sistem ramburs);
 • In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de MobilPay. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC VIRAGGO BRIDE SRL. garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC VIRAGGO BRIDE SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.viraggo.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.viraggo.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.viraggo.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.