Rochie de Mireasa Simpla A-line 2112

Rochia de Mireasa Simpla A-line 2112 face parte din noua colectie Viraggo 2021 si este realizata exclusiv pe comanda, in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Rochiile de mireasa Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare mireasa in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de mireasa din Bucuresti, termen de productie 5-10 zile lucratoare.

Rochia de mireasa 2112 este o rochie de mireasa A-line extrem de rafinata prin simplitatea ei. Fusta este croita din voal de matase, bustul este corset imbracat in dantela fina Chantilly ce coboara pe umeri oferindu-I un aspect boem. Decolteul rochiei este adanc si este pus in evidenta de o bordure acesorizata cu perle si margele.

Toate rochiile de mireasa Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie la comanda. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim permanent sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Rochia de Mireasa A-line 2112 poate fi probata in showroom-ul Viraggo, numai cu programare in prealabil. Suna la +40-723.165.641, foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactata in cel mai scurt timp in vederea stabilirii unei vizite la sediul nostru. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.

Iti place acest produs? Fa-l cunoscut si prietenelor tale...

Descriere

Aceasta Rochie de Mireasa Simpla A-line 2112 face parte din colectia Viraggo 2021 si este realizata exclusiv pe comanda, in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Rochiile de mireasa Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare mireasa in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de mireasa la comanda din Bucuresti, termen de productie 5-10 zile lucratoare.

Rochia de mireasa 2112 este o rochie de mireasa A-line extrem de rafinata prin simplitatea ei. Fusta este croita din voal de matase, bustul este corset imbracat in dantela fina Chantilly ce coboara pe umeri oferindu-I un aspect boem. Decolteul rochiei este adanc si este pus in evidenta de o bordure acesorizata cu perle si margele.

Orice model de Rochie de Mireasa Simpla A-line din colectiile Viraggo este croit special pe masurile tale si te va face sa te simti speciala in cea mai importanta zi din viata ta. Toate rochiile de mireasa Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie la comanda. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim permanent sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Iubim provocarile, creativitatea noastra nu are limite si realizam totul cu pasiune la Viraggo  – atelier rochii de mireasa, croitorie la comanda si design vestimentar.

Acest model de Rochie de Mireasa Simpla A-line 2112 este disponibil pentru proba in showroom-ul Viraggo, alaturi de toate celelalte rochii de mireasa din colectiile noastre. Vizitele in showroom sunt posibile numai cu programare in prealabil. Suna la +40-723.165.641, foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina sau completeaza formularul de mai sus si vei fi contactata in cel mai scurt timp in vederea stabilirii unei programari pentru probe la sediul nostru. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.