Rochie de Mireasa Printesa cu Modelul Tau

Ai visat toata viata la o rochie de mireasa ca in filme sau ti-ai imaginat modelul dorit pana in cele mai mici detalii? Ai probat zeci de rochii de mireasa, de la diversi furnizori si niciuna nu a fost cea aleasa? Nu te ingrijora, avem solutia potrivita pentru tine:  rochia ta de mireasa printesa realizata de la zero, pe comanda, doar pentru tine, cu masuratorile corpului tau si dupa specificatiile/modelul tau, cu ajutorul sfaturilor profesioniste primite de la consilierii nostri.

O rochie de mireasa cu adevarat UNICA!

Stii deja cum vrei sa arate rochia ta de mireasa? Trimite-ne pozele sau schitele rochiei tale si noi o vom realiza la comanda pentru tine. Suna la +40-723.165.641, foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactata in cel mai scurt timp in vederea stabilirii tuturor detaliilor privind rochia si a unei vizite la showroom-ul nostru.

Iti place acest produs? Fa-l cunoscut si prietenelor tale...

Descriere

La Viraggo – atelier rochii de mireasa la comanda, realizam manual fiecare rochie de mireasa, cu pasiune si atentie pentru detalii. Stim ca rochia de mireasa este cea mai importanta piesa vestimentara din viata unei femei si dam totul pentru ca rezultatul sa depaseasca asteptarile viitoarei mirese.

Ai visat toata viata la o rochie de mireasa ca in filme sau ti-ai imaginat modelul dorit pana in cele mai mici detalii? Ai probat zeci de rochii de mireasa, de la diversi furnizori si niciuna nu a fost cea aleasa? Nu te ingrijora, avem solutia potrivita pentru tine: rochia ta de mireasa printesa realizata de la zero, pe comanda, doar pentru tine, cu masuratorile corpului tau si dupa specificatiile/modelul tau, cu ajutorul sfaturilor profesioniste primite de la consilierii nostri. O rochie cu adevarat UNICA!

Rochiile de mireasa Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare mireasa in parte. Toate rochiile de mireasa Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie la comanda. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim permanent sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Iubim provocarile, creativitatea noastra nu are limite si realizam totul cu pasiune la Viraggo  – atelier rochii de mireasa, croitorie la comanda si design vestimentar.

Vizitele in showroom sunt posibile numai cu programare in prealabil. Suna la +40-723.165.641, foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina sau completeaza formularul de mai sus si vei fi contactata in cel mai scurt timp in vederea stabilirii unei programari pentru probe la sediul nostru. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.