Rochii de Mireasa

La Viraggo – atelier rochii mireasa, realizam de la zero orice rochie de mireasa la comanda din colectia proprie sau dupa modelul dorit de viitoarea mireasa, in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Alege o rochie mireasa din colectia Viraggo sau trimite-ne cateva poze/detalii cu modelul de rochie dorit folosind butonul WhatsApp Live si noi te vom ajuta in cel mai scurt timp cu sfaturi privind materialele recomandate, termen de executie si oferta de pret.

Toate modelele de rochii mireasa prezentate pe site sunt disponibile pentru proba in showroom-ul nostru din Bucuresti. Alege orice rochie de mireasa sirena, rochie de mireasa printesa sau rochie de mireasa simpla din modelele de mai jos si solicita o programare pentru proba la +40-723.165.641 sau folosind butonul WhatsApp Live de pe orice pagina. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.

Toate rochiile Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim permanent sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Rochiile de mireasa Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare mireasa in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii mireasa din Bucuresti, termen de productie 7-10 zile lucratoare.

Go to Top