Rochii de Mireasa 2023

La Viraggo – atelier rochii de mireasa, realizam de la zero orice rochie de mireasa la comanda din colectia proprie sau dupa modelul dorit de viitoarea mireasa, in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Alege o rochie de mireasa din colectia Viraggo sau trimite-ne cateva poze/detalii cu modelul de rochie de mireasa dorit folosind butonul WhatsApp Live si noi te vom ajuta in cel mai scurt timp cu sfaturi privind materialele recomandate, termen de executie si oferta de pret.

Noua colectie Viraggo de Rochii de Mireasa 2023 cuprinde toate stilurile consacrate de rochii de mireasă, fiecare viitoare mireasa găsindu-și cu siguranta rochia preferata: rochii de mireasa sirena, rochii de mireasă printesa, rochii de mireasa simple A-line.

Toate modelele de rochii de mireasa 2023 prezentate pe site sunt disponibile pentru proba in showroom-ul nostru din Bucuresti. Alege orice rochie de mireasa din modelele de mai jos si solicita o programare pentru proba la +40-723.165.641 sau folosind butonul WhatsApp Live de pe orice pagina. Probele sunt gratuite si nu creeaza obligatii contractuale.

Rochiile de mireasa Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare mireasa in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de mireasa din Bucuresti, termen de productie 7-10 zile lucratoare.

Toate rochiile de mireasa Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Go to Top