După 2 ani de pauză, moda nu s-a concentrat niciodată mai mult pe stilul personal, în special în ceea ce privește rochiile de mireasa. Este posibil ca nunțile să fi fost odată pline de tradiție, obiceiuri și o listă lungă de așteptări în materie de stil (și, într-un fel, încă mai sunt), dar acum, cuplurile viitoare se gândesc la ceea ce își doresc cu adevărat și cum să facă cel mai bine exprime asta prin stil nu numai la ceremonie, ci la toate detaliile ce tin de ziua lor speciala.

De la ceremonia civilă la petrecerea mult visata, designerii au acceptat provocarea de a crea look-uri care să pară atemporale, dar potrivite pentru aceste vremuri puțin incerte. Aceasta înseamnă straturi, cum ar fi paltoanele de mireasă, jachetele și puloverele în cazul în care datele sau locațiile se schimbă. Moda de strada are influenta ei in a face rochiile și modelele de corsete să se simtă mai puțin serioase și accesorii care se simt mai degrabă jucăușe decât excesive.

Mixul de elemente tradiționale și moderne

Potrivit unui studiu realizat de Investopedia și Brides, tot mai multe cupluri combina elemente la nunțile lor. „Dintre persoanele intervievate, 41% au spus isi doresc atât elemente tradiționale, cât și elemente neconvenționale”, a declarat Anna Price Olson, director editorial asociat la Brides, pentru Insider despre ce planifică cuplurile pentru 2022. „Cred că astăzi cuplurile se simt cu adevărat libere și că își pot planifica propriul drum”, a continuat Olson. „Pot încălca regulile atunci când doresc, își pot prezenta personalitatea. Iar moda este o parte atât de importantă a acestei ștampile personale la nunți.”

O modalitate prin care Olson a văzut miresele din 2022 ca fiind diferite este prin amestecarea look-urilor vintage cu accesorii moderne. Miresele vor amesteca mini rochii, rochii blazer sau rochii colorate, dând accesoriilor clasice o senzație modernă.De exemplu, o mireasă într-o rochie de mireasă scurtă poartă manuși pana la cot.

Decolteurile pătrate vor fi des întâlnite la rochiile de mireasa 2022

Decolteul pătrat poate fi foarte măgulitor pentru multe mirese si de asemenea, o interpretare modernă a unui decolteu tradițional. Datorită clarității marginilor, are un aer modern si se pretează la o ceremonie glam, modernă, elegantă chiar si minimalistă.

Rochii de mireasa care au corset la vedere

Corsetele expuse devin din ce în ce mai populare în rândul mireselor nu numai pentru că scot în evidență siluetele mireselor, ci și pentru că evidențiază modul în care este făcută o rochie. „Se simte ca și cum ai vedea cum se face rochia, subliniază munca care a fost depusa în realizarea ei”, a spus Olson despre stil.

Rochii de mireasa cu volum, supradimensionate și tul in etaje

Volanele supradimensionate și fustele din tul cu etaje vor fi ambele comune în 2022, oferind rochiilor de mireasă un aspect mai dramatic. Având in vedere ca anul 2022 se anunță unul relaxat, multe cupluri care și-au amânat evenimentul timp de 2 ani își doresc o petrece grandioasa iar în unele cazuri și rochiile trebuie sa fie pe măsura.

Rochii de mireasa cu flori tridimensionale.

Florile tridimensionale reprezintă interpretarea modernă a unui design mai clasic. Unele dintre aceste rochii au mici detalii aplicate, în timp ce altele sunt complet acoperite de flori. Miresele se simt moderne dar cu un aer romantic in același timp.

Iti doresti o rochie de mireasa din colectiile Viraggo? Suna  la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina si programeaza o vizita gratuita in showroom-ul nostru.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de colectii casualcostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama si fuste de dama din stofa.