O noua creatie Viraggo, inca o mireasa fericita! Am realizat recent aceasta rochie de mireasa simpla A-line in atelierul nostru de rochii de mireasa si croitorie din Bucuresti. Aceasta rochie de mireasa  la comanda a fost personalizata conform solicitarilor venite de la clienta noastra, adaptand unul din modelele existente in colectia Viraggo 2021. Broderia aleasa a fost una simpla si extrem de rafinata, ce s-a potrivit perfect cu fusta de tul si voalul de mireasa realizat tot in atelierul nostru.

Toate rochiile de mireasa la comanda si rochiile de ocazie Viraggo sunt 100% autentice, intregul proces de creatie si productie fiind realizat manual in atelierul nostru de rochii si croitorie la comanda din Bucuresti. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Iti doresti o rochie de mireasa deosebita, realizata la comanda pe masurile tale? Suna  la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina pentru a programa o vizita la atelierul nostru.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.