PROGRAM RELATII CU CLIENTII: LUNI – VINERI 09:00 – 19:00

Vizitele in showroom sunt posibile doar cu programare telefonica in prealabil.

LIVRAREA LA DOMICILIU – Transportul produselor se face prin Curier rapid oriunde in Romania.
Produsele se livreaza in Bucuresti si in judetele din tara prin intermediul unui curier rapid. Produsele ajung la destinatar sigilate si etichetate.
Produsele aflate in stoc se expediaza in maxim o zi lucratoare (luni,marti, miercuri, joi si vineri) din momentul CONFIRMARII TELEFONICE a comenzii.

CUM COMAND?

Comenzile pot fi facute direct pe site, telefonic la 0723.165.641 sau pe paginile noastre de Facebook si Instagram.

CUM PLATESC?

  1. Contravaloarea produselor comandate se achita direct curierului care livreaza produsele pentru optiunea RAMBURS.
  2. Contravaloarea produselor comandate se achita online prin intermediul cardului dumneavoastra bancar pentru optiunea PLATA CU CARD. Tranzactia este realizata in conditii maxime de siguranta prin intermediul MobilPay Romania.

COSTURI LIVRARE

  1. Pentru Bucuresti: 20 lei/colet
  2. Pentru livrari in judetele din tara: 20 lei/colet (in cazul in care adresa de destinatie nu are km suplimentari fata de rutele firmei de curierat)
  3. Pentru comenzile mai mari de 600 RON, livrarea prin curier rapid este GRATUITA.

ATENTIE!!! Comenzile facute in zilele de vineri (dupa ora 18) , sambata si duminica vor fi expediate in ziua de LUNI (a saptamanii urmatoare)!

VIRAGGO nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care VIRGGO nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.