Fusta Dama Alba

150,00 lei

Fusta dama alba, realizata din stofa de calitate superioara. Produsa la comanda, termen de livrare 3-5 zile lucratoare. Fabricata manual in atelierul nostru de croitorie si design vestimentar din Bucuresti.

Acest model de fusta dama alba scurta poate fi probat in showroom-ul Viraggo, numai cu programare in prealabil. Suna la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live pentru mai multe detalii.

Toate colectia de fuste de dama Viraggo este 100% autentica, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie din Bucuresti.

Alege marimea dorita si adaug-o in cos! O vom produce cu aceeasi grija pentru detalii ca pentru orice produs unicat si il vom livra prin curier la adresa dorita in doar cateva zile.

Golește

Iti place acest produs? Fa-l cunoscut si prietenelor tale...

Descriere

Orice garderoba are nevoie de o fusta scurta din stofa, iar a ta merita o fusta de dama alba din colectia Viraggo cu decupaje laterale si nasturi decorativi. Fusta are un croi A-line, inchidere cu fermoar la spate si decupaje laterale pentru un plus de feminitate.

Toate colectia de fuste de dama Viraggo este 100% autentica, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie din Bucuresti.

Iubim provocarile, creativitatea noastra nu are limite si realizam totul cu pasiune la Viraggo  – atelier croitorie la comanda si design vestimentar.

Acest model de fusta alba de dama alba din stofa poate fi probat in showroom-ul Viraggo, numai cu programare in prealabil. Suna la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live pentru mai multe detalii.

Informații suplimentare

Mărime

34, 36, 38, 40, 42

Produse Similare

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top