Se apropie ziua cea mare și încă nu ți-ai găsit rochia de mireasă visată? Este normal, nu există încă… Căsătoria este un moment unic care va dăinui pentru totdeauna în memoria ta, așa că este esențial ca tot ce tine de acest eveniment să corespundă în toate privințele cu personalitatea ta. Acest lucru este și mai important când vine vorba de rochia ta de mireasă, simbol prin excelență al acestei zile excepționale.

Pentru asta, nimic nu se compara cu o rochie de mireasă la comandă, realizată exclusiv pentru tine și care se potrivește perfect personalității tale. Pentru a imortaliza această zi minunată, nu ai nevoie doar de o rochie de mireasă frumoasă, ci rochia ta de mireasă unică, cea la care visezi si care te va face sa te simți o adevărată prințesă în cea mai importantă zi din viața ta.

Avantajele unei rochii de mireasă realizata la comandă:

 • Va fi cu adevărat o ținută unica, realizata de la zero pentru tine si doaar pentru tine, pe dimensiunile si configurația corpului tau.
 • Se va adapta perfect personalității tale pentru că vei beneficia de sfaturi personalizate pentru a-ți evidenția în mod ideal formele corpului tau.
 • Va fi imaginea ta și va reflecta perfect personalitatea și stilul tău.
 • Te va face o mireasă extraordinară, pentru că fiecare femeie este unică, așa că rochia ta de mireasă trebuie să fie la fel.
 • Forma corpului tau va fi respectata, iar volumele, țesăturile si materialele se vor adapta optim siluetei tale.
 • Rezultatul va fi garantat datorită utilizării materialelor de cea mai buna calitate. În plus, vei beneficia de informații și detalii profesioniste oferite de personalul nostru calificat si pasionat.
 • Vei trăi experiența realizarii unei rochii haute couture si privilegiul de a avea o creație personalizată. Mai exact, creația pe care ți-ai imaginat-o, proiectat-o si realizat-o împreuna cu noi.
 • Prețurile precum și termenele de producție nu diferă enorm de cele folosite brand-urile care oferă colecții de modele deja create. Așa că nu ezitați să învățați de la creatori și să nu vă fie teamă să treceți pragul atelierului nostru.
 • Poți alege să ceri ajutorul designer-ului nostru, astfel încât să poți modifica după bunul plac un model deja existent sau să ceri o anumită creație pe care o va realiza special pentru tine. Acesta va da viață celor mai nebunești dorințe ale tale și te va ghida și va sfătui ce se potrivește.
 • În loc ca un asistent de vânzări să-ți ofere ceva ce are in stoc, o rochie de mireasa personalizată îți oferă posibilitatea de a avea o rochie care să-ți pună în evidență calitățile și să ascundă micile imperfecțiuni – toate avem!
 • Nu este nevoie să ai nenumărate programări pentru a tăia, îndoi și ascunde modificările unei rochii prefabricate. Îți vei aminti că te-ai simțit bine în călătoria de a-ți vedea rochia prinzând viață bucată cu bucata.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un atelier de rochii de mireasa realizate la comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de seara si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de colectii casualcostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama si fuste de dama din stofa.