Primim adesea întrebări de genul: „cum aleg voalul potrivit pentru rochia de mireasă?” sau “pot să comand voalul de mireasă la voi dacă am cumparat rochia de mireasă din alta parte?” Ei bine, avem câteva sfaturi care te-ar putea ajuta sa găsești voalul care se potrivește cel mai bine rochiei tale.

Ține cont de detaliile rochiei de mireasă.

Atunci când alegi un voal, este întotdeauna extrem de important să te gândești cum se va potrivi cu rochia de mireasă. Voalul ar trebui să completeze rochia, nu să o eclipseze . Este o idee bună să decizi ce elemente din rochie vrei să fie evidențiate cu voalul. Dacă nu ești sigură, mergi întotdeauna pe un voal simplu – există ceva special și atemporal în privința unui voal alb lung care trece pe culoarul din spatele tău – așa că reține acest lucru ca o opțiune sigură.

Ai încredere în consultantul tău.

Când vii in vizita la noi in show-room, unul din specialiștii noștri te va ajuta să găsești voalul care se potrivește perfect cu rochia de mireasă, dintr-o gama largă de modele disponibile, croite si accesorizate manual. Desi poate părea complicat, nu-ți fă griji, consultantul tău este aici să te ajute. Vei pleca de la noi cu modelul ideal, exact cum ți l-ai inchipuit.

Bazeaza-te pe instinct.

În cele din urmă, mai presus de toate, mergi pe mâna instinctelor tale în ceea ce privește alegerea voalului potrivit pentru tine. Cum ne place noua sa spunem: „Nu te simți stresată când alegi voalul potrivit pentru rochie, deoarece atunci când te simți bine, va arăta impecabil”! Orice ar fi, la sfârșitul zilei, este nunta ta – mergi cu ceea ce îți place!

Iti doresti un voal de mireasa deosebit pentru rochia ta, realizat la comanda in atelierul nostru? Suna  la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina pentru a programa o vizita la showroom-ul nostru.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.