Am fost invitati recent in cadrul emisiunii “Dimineti cu Georgia” de la Metropola TV sa prezentam ultimele noutati despre colectia de costume de dama Gold din portofoliul Viraggo.

Colectia Gold de costume de dama din satin de matase imprimat este o creatie exclusiva a atelierului nostru de croitorie si design vestimentar. Ana Gherase, fondatoarea si directorul de creatie al brand-ului Viraggo, s-a implicat personal in realizarea acestei colectii, rezultatul fiind o gama de costume de dama moderne si usor de purtat, potrivite atat la birou cat si la o cina eleganta sau un eveniment formal, iesind in evidenta si atragand privirile in orice imprejurare.

Dimineţi cu Georgia este matinalul televiziunii nationale Metropola TV, prezentat de Georgiana Dascălu, in fiecare zi de luni pana vineri, de la 09:00 la 12:00.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.