Rochii de Mireasa 2021

La Viraggo – atelier rochii de mireasa si croitorie la comanda, realizam orice model de rochii de mireasa 2021 din colectia proprie sau dupa specificatiile dvs., in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Toate rochiile de mireasa Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare clienta in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de mireasa din Bucuresti, termen de productie 5-10 zile lucratoare.

Orice rochie de mireasa realizata de Viraggo este 100% autentica, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii de mireasa din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Toate modelele de rochii de mireasa 2021  prezentate mai jos sunt creatii recente, realizate manual de catre atelierul nostru de croitorie si rochii de mireasa la comanda. Daca iti doresti si tu o rochie de mireasa deosebita, realizata la comanda conform specificatiilor tale, suna  la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina pentru a programa o vizita la atelierul nostru.

Rochie de Mireasa Simpla A-line

O noua creatie Viraggo, inca o mireasa fericita! Am realizat recent aceasta rochie de mireasa simpla A-line in atelierul nostru de rochii de mireasa si croitorie din Bucuresti. Aceasta rochie de mireasa  la comanda a fost personalizata conform solicitarilor venite de la clienta noastra, adaptand unul din modelele existente in colectia Viraggo 2021. Broderia aleasa

2021-06-20T13:56:49+02:00iunie 17th, 2021|Categories: Clientele Noastre|Tags: |

Rochie de Mireasa Simpla A-line

Am realizat recent aceasta rochie de mireasa simpla A-line in atelierul nostru de rochii de mireasa din Bucuresti. Dupa cum se observa si din poze, aceasta rochie de mireasa la comanda a fost personalizata conform solicitarilor venite de la mireasa noastra, combinand doua modele din colectiile de rochii de mireasa Viraggo. Rezultatul a fost

2021-06-20T13:26:58+02:00iunie 10th, 2021|Categories: Clientele Noastre|Tags: |
Go to Top