Rochie de Ocazie Cununie Civila

La Viraggo – atelier rochii si croitorie la comanda, realizam orice model de rochie de ocazie cununie civila din colectia proprie sau dupa specificatiile dvs., in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Toate rochiile de ocazie Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare clienta in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de ocazie din Bucuresti, termen de productie 5-10 zile lucratoare.

Orice rochie de ocazie cununie civila realizata de Viraggo este 100% autentica, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii de ocazie din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Toate modelele de rochii de ocazie pentru cununie civila prezentate mai jos sunt creatii recente, realizate la comanda de catre atelierul nostru de croitorie si rochii de ocazie. Daca iti doresti si tu o rochie de ocazie eleganta, realizata conform specificatiilor tale, suna  la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina pentru a programa o vizita la atelierul nostru.

Rochie de Ocazie Cununie Civila

Am realizat recent aceasta rochie de ocazie la comanda din voal de culoare rosie pentru un eveniment foarte important din viata clientei noastre - cununia civila. Modelul acesta de rochie de ocazie cu decolteu adanc si spate gol si materialul de culoare rosu intens au fost alegerea clientei, care s-a declarat foarte fericita de

2021-06-20T13:34:01+02:00mai 26th, 2021|Categories: Clientele Noastre|Tags: |
Go to Top