Rochie de Ocazie Botez

La Viraggo – atelier rochii si croitorie la comanda, realizam orice model de rochie de ocazie botez din colectia proprie sau dupa specificatiile dvs., in baza masuratorilor luate la noi in showroom. Toate rochiile de ocazie Viraggo sunt creatii unicat, personalizate pentru fiecare clienta in parte, fiind realizate manual in atelierul nostru de rochii de ocazie din Bucuresti, termen de productie 5-10 zile lucratoare.

Orice rochie de ocazie botez realizata de Viraggo este 100% autentica, intregul proces de creatie si productie fiind realizat in atelierul nostru de croitorie. Nu comercializam/adaptam rochii de ocazie din import, credem in  produsele fabricate in Romania si ne straduim sa oferim cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Toate modelele de rochii de ocazie pentru botez prezentate mai jos sunt creatii recente, realizate la comanda de catre atelierul nostru de croitorie si rochii de ocazie. Daca iti doresti si tu o rochie de ocazie eleganta, realizata conform specificatiilor tale, suna  la +40-723.165.641 sau foloseste butonul WhatsApp Live de pe orice pagina pentru a programa o vizita la atelierul nostru.

Rochie de Ocazie Botez

Am creat aceasta rochie de ocazie lunga pentru botezul lui Adam. Rochia a fost croita conform specificatiilor clientei, cu ajutorul feedback-ului primit de la consilierii nostri.  Modelul acestei rochii de botez este unul deosebit de feminin, realizat din triplu voal - material ce pune in evidenta silueta oricarei femei. Bustul este accesorizat cu tul

2021-06-20T13:48:09+02:00iunie 16th, 2021|Categories: Clientele Noastre|Tags: |
Go to Top