Andreea Antonescu a imbracat una din rochiile de mireasa Viraggo pentru aparitia din editia de toamna a revistei Ghidul Miresei. Aparitia incantatoare a Andreei in rochie de mireasa nu a trecut neobservata, tabloidul Click! fiind una din publicatiile care a preluat pozele si a realizat un articol pe aceasta tema.

Andreea a purtat rochia de mireasa simpla A-line 2009, o rochie creatie originala Viraggo delicata si fina, alcatuita integral din voal de matase. Corsetul acestei rochii de mireasa este accesorizat cu dantela brodata cu pietre cusuta manual. Spatele rochiei este gol iar bretele cazute o completeaza, oferindu-i un aer elegant.

Ghidul Miresei, sub forma de website si de revista, creeaza comunitati de mirese si reuneste liste detaliate cu furnizorii locali de produse si servicii destinate organizarii unei nunti. Ghidul Miresei – ghidul mireselor informate – este util cuplurilor care se pregatesc pentru nunta si sunt in cautare de informatii, produse si firme specializate.

Viraggo este un atelier de rochii si croitorie tip „Fashion Boutique” din Bucuresti, specializat in realizarea la comanda a creatiilor unicat croite pe masura ta. Am inceput ca un mic atelier de rochii de mireasa realizate pe comanda si accesorizate cu dantela cusuta manual, am continuat cu o colectie proprie de rochii de ocazie si ne-am dezvoltat continuu. Am adaugat constant modele noi si ne-am imbogatit in fiecare an oferta de produse realizate in atelierul nostru. Am conceput recent o gama extinsa de tinute cu printuri unicat si imprimeuri extraordinarecostume de dama din satin de matase, rochii si camasicorsete de damapaltoane de dama din stofa imprimata.